Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Υποψήφιος Γιάννης Πλούμπης: Εντιμότητα – Ειλικρίνεια - Συνέπεια


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον  Συνδυασμό «Πατριωτικός Υπερκομματικός Συναγερμός Κεντρικών Τζουμέρκων» με υποψήφιο Δήμαρχο το Μαρίνο Γαρνέλη

   Ο Γιάννης Πλούμπης γεννήθηκε στο Παλαιοκάτουνο Άρτας το 1958. Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο Βουργαρελίου το 1976  και στη συνέχεια σπούδασε Δάσκαλος. Υπηρέτησε σε διάφορα Σχολεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας και Άρτας.    Ασχολήθηκε συστηματικά με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και για δέκα χρόνια υπηρέτησε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αράχθου Άρτας. Τα τελευταία τρία χρόνια άσκησε καθήκοντα Υπευθύνου. Διοργάνωσε πολλές Ημερίδες και Σεμινάρια για το Περιβάλλον και την αειφορία   και εισηγήθηκε πολλά θέματα.

    Η ενασχόλησή του με τα κοινά για τρεiς τετραετίες ως υποψήφιος  τοπικός Σύμβουλος , ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος αποδεικνύει το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για τον τόπο του. Γνωρίζει πολύ καλά τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Διαβεβαιώνει όλους τους Τζουμερκιώτες και τις Τζουμερκιώτισες ότι μετά τις εκλογές  θα είναι δίπλα τους αρωγός και συνεργάτης όποτε τον χρειαστούν. Μοναδική φιλοδοξία του η προσφορά.   
Είναι παντρεμένος με τη Ζωή και έχει δυο παιδιά τον Ευθύμιο και τη Χριστίνα.   

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου