Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Με επιτυχία ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος «Στην σκιά του Κριάκουρα»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος 10 χιλιομέτρων με την ονομασία «Στην σκιά του Κριάκουρα», στα Θεοδώριανα Άρτας στις 30 Αυγούστου.
Δικαιολογώντας πλήρως το όνομά του η εκκίνηση δόθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή και θερμοκρασία 18 βαθμών, ενώ ο τερματισμός έγινε με ηλιοφάνεια και 24 βαθμούς θερμοκρασία. Ένας αγώνας διαφήμιση για τον ορεινό όγκο των Τζουμέρκων στον οποίο πήραν μέρος αθλητές από περιοχές του νομού Άρτας-Γιάννενα-Πάτρα-Ναύπακτο-Τρίκαλα-Λευκάδα-Κέρκυρα-Λάρισα-Κιλκίς-Σέρρες και ένας αθλητής που βρέθηκε στην περιοχή από το Λονδίνο. Οι αθλητές ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους κατενθουσιασμένοι από την διαδρομή και το τοπίο με την υπόσχεση ότι και του χρόνου πάλι εδώ. 


Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί την Αδελφότητα Θεοδωριανιτών, τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Θεοδωριάνων, την εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας, τον Σπύρο και Γιάννη Παπαηλία και όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθειά μας και να αφιερώσουμε τον αγώνα στους αθλητές που έλαβαν μέρος σ' αυτόν. Ιδιαίτερη αναφορά στους εθελοντές, Ορειβατικό Σύλλογο Άρτας, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Άρτας, Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας, κατοίκους και μαγαζιά του χωριού, καθώς και τους Γάτα Γεώργιο, Γιώτη Αλέκα, Χάϊδου Κωνσταντίνα (για την άψογη γραμματειακή υποστήριξη), των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική στην επιτυχία του αγώνα. Ραντεβού λοιπόν του χρόνου με περισσότερα χιλιόμετρα και πολλές οργανωτικές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου