Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Δ.Ι.Ε.Κ. Βοηθών Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Άρτας


 

Ο Γιώργος Στύλιος, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς και μαθητές, ότι θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές του πρώτου εξαμήνου για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021, στο Δ.Ι.Ε.Κ. Βοηθών Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Άρτας. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνει ότι το αρχικό ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με το θέμα των εγγραφών, και είχαν αναδείξει οι εργαζόμενοι του Γ.Ν. Άρτας με σχετικό Δελτίο Τύπου έχει επιλυθεί.

Σε μια περίοδο όπου οι νέοι μας αναζητούν μια επαγγελματική διέξοδο, αναφέρει ο κ. Στύλιος, το Δ.Ι.Ε.Κ. του Γ.Ν. Άρτας, έχει δημιουργήσει μια παράδοση εικοσιπέντε (25) ετών στην παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης. Ειδικότερα και λόγω της πανδημίας του COVID 19, οι ανάγκες για προσλήψεις νέου νοσηλευτικού προσωπικού είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Καταλήγοντας, ο κ Στύλιος ευχαριστεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την άμεση ανταπόκριση και την επίλυση του θέματος. Εύχεται στους καθηγητές του Δ.Ι.Ε.Κ καλή δύναμη στο εκπαιδευτικό τους έργο και στους μαθητές, επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου