Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη ΠΕ Οικονομικου στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων



Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων καλεί τους /τις ενδιαφερόµενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση µε σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά µε την πλήρωση µίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη ειδικότητας «Οικονοµολόγου», µε σκοπό να παρέχει υπηρεσίες και εξειδικευµένες συµβουλές σε θέµατα Οικονοµικής ∆ιαχείρισης και Οικονοµίας του ∆ήµου Κεντρικών Τζουµέρκων.
Αντικείµενο της εργασίας του θα είναι:
− ο σχεδιασµός, ο συντονισµός και η εκτέλεση στρατηγικών για την ορθή οικονοµική
διαχείριση του ∆ήµου Κεντρικών Τζουµέρκων.
− η ανάλυση των χρηµατοοικονοµικών δεδοµένων λειτουργίας του ∆ήµου και η παροχή
εξειδικευµένων προτάσεων βελτιστοποίησης των δηµοτικών πόρων.

Οι ενδιαφερόµενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα: Α) Τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισµού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται. Συγκεκριµένα οι υποψήφιοι πρέπει: − Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια της χώρας που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση (άρθρο 12 του Ν. 3584/2007)
− Να έχουν το κατώτατο όριο ηλικίας διορισµού (21 έτος), (άρθρο 13 του Ν. 3584/2007)
− Να είναι υγιείς (άρθρο 14 του Ν. 3584/2007)
− Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή αν έχουν απαλλαγεί νόµιµα από αυτές (άρθρο 15 του Ν. 3584/2007) − Να µην έχουν ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συµπαράσταση(άρθρο 16 του Ν. 3584/2007) − Να µην έχουν απολυθεί από άλλη θέση για πειθαρχικούς λόγους(άρθρο 17 του Ν. 3584/2007) Β) Πτυχίο ή δίπλωµα «Οικονοµικών Επιστηµών» Ανώτατης Εκπαίδευσης της ηµεδαπής ή ισότιµο πτυχίο ή δίπλωµα της αλλοδαπής
Γ) Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον καλή γνώση) ∆) Ειδίκευση σε θέµατα Οικονοµικής ∆ιαχείρισης, που αποδεικνύεται µε επιστηµονική ενασχόληση (δηµοσιεύσεις, συµµετοχή σε συνέδρια, οµάδες εργασίας κ.λπ.) ή επαγγελµατική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σηµαντική εµπειρία, ανάλογη µε τα αντικείµενα απασχόλησης. Επίσης, η ειδίκευση αυτή µπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαµβανοµένων ως επαγγελµατιών ειδικής εµπειρίας. Η πλήρωση της θέσης του ειδικού συνεργάτη, θα διενεργηθεί µε απόφαση του ∆ηµάρχου, ο οποίος και θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση, όπως προβλέπεται ρητώς στην παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007.
Οι αιτήσεις των ενδιαφεροµένων µε βιογραφικό σηµείωµα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται µέσα σε προθεσµία δέκα (10) ηµερών, στο πρωτόκολλο του ∆ήµο Κεντρικών Τζουµέρκων, στο Βουργαρέλι, ΤΚ 47045 (αρµόδιος υπάλληλος: κα. ∆έσποινα Ψυχογιού, τηλ. 2685360219) κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Η προθεσµία αρχίζει από την επόµενη µέρα της τελευταίας δηµοσίευσηςτης παρούσας σε µία εφηµερίδα του νοµού ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στην εφηµερίδα.


06/12/19.

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου