Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Πρόσληψη ειδκού συνεργάτη στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων καλεί τους /τις ενδιαφερόµενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση µε σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά µε την πλήρωση µίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη ειδικότητας «Πολιτιστικής ∆ιαχείρισης», µε σκοπό να συµβάλλει στην ανάπτυξη πολιτιστικής στρατηγικής, στην σωστή διαχείριση και αξιοποίηση του πολιτισµικού περιβάλλοντος και της πολιτισµικής κληρονοµιάς του ∆ήµου Κεντρικών Τζουµέρκων. Αντικείµενο της εργασίας του θα είναι: − ο σχεδιασµός, η παρακολούθηση και η εξειδικευµένη εποπτεία της πολιτιστικής στρατηγικής του ∆ήµου Κεντρικών Τζουµέρκων, η κατάρτιση ολοκληρωµένων προτάσεων πολιτιστικής ανάπτυξης και η αξιοποίηση ευκαιριών για συνέργειες και χρηµατοδοτήσεις στον τοµέα του πολιτισµού − η προβολή και η διαχείριση των πολιτιστικών αγαθών και των πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων − η οργάνωση, η διαχείριση και η ανάδειξη των µουσείων και των µνηµείων − ο σχεδιασµός και η ανάπτυξη ψηφιακών εφαρµογών ανάδειξης των πολιτιστικών στοιχείων Το συµβουλευτικό του έργο απευθύνεται προς τον ∆ήµαρχο, το ∆ηµοτικό Συµβούλιο και τις θεσµοθετηµένες Επιτροπές του ∆ήµου µε αιρετά µέλη.
Οι ενδιαφερόµενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
Α) Τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17).
Συγκεκριµένα οι υποψήφιοι πρέπει:
  − Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια της χώρας που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση (άρθρο 12 του Ν. 3584/2007) − Να έχουν το κατώτατο όριο ηλικίας διορισµού (21 έτος), (άρθρο 13 του Ν. 3584/2007) − Να είναι υγιείς (άρθρο 14 του Ν. 3584/2007)
− Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή αν έχουν απαλλαγεί νόµιµα από αυτές (άρθρο 15 του Ν. 3584/2007)
− Να µην έχουν ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συµπαράσταση (άρθρο 16 του Ν. 3584/2007)
− Να µην έχουν απολυθεί από άλλη θέση για πειθαρχικούς λόγους (άρθρο 17 του Ν. 3584/2007)
Β) Πτυχίο ή δίπλωµα Ανώτατης Εκπαίδευσης της ηµεδαπής ή ισότιµο πτυχίο ή δίπλωµα της αλλοδαπής κλάδου «Πολιτιστικής ∆ιαχείρισης»
Γ) Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον καλή γνώση)
∆) Ειδίκευση σε θέµατα πολιτισµού, που αποδεικνύεται µε επιστηµονική ενασχόληση (δηµοσιεύσεις, συµµετοχή σε συνέδρια, οµάδες εργασίας κ.λπ.) ή επαγγελµατική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σηµαντική εµπειρία, ανάλογη µε τα αντικείµενα απασχόλησης. Επίσης, η ειδίκευση αυτή µπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαµβανοµένων ως επαγγελµατιών ειδικής εµπειρίας.
Η πλήρωση της θέσης του ειδικού συνεργάτη, θα διενεργηθεί µε απόφαση του ∆ηµάρχου, ο οποίος και θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση, όπως προβλέπεται ρητώς στην παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007. Οι αιτήσεις των ενδιαφεροµένων µε βιογραφικό σηµείωµα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται µέσα σε προθεσµία δέκα (10) ηµερών, στο πρωτόκολλο του ∆ήµο Κεντρικών Τζουµέρκων, στο Βουργαρέλι, ΤΚ 47045 (αρµόδιος υπάλληλος: κα. ∆έσποινα Ψυχογιού, τηλ. 2685360219) κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.
 Η προθεσµία αρχίζει από την επόµενη µέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε µία εφηµερίδα του νοµού ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στην εφηµερίδα. Η προκήρυξη αυτή να τοιχοκολληθεί στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα και να δηµοσιευτεί σε µία (1) ηµερήσια εφηµερίδα του νοµού.


Πηγή
Δημος Κεντρικών .ΤΖουμέρκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου