Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Ερώτηση του Γιώργου Στύλιου στη Βουλή για το θέμα της δήλωσης των εκτάσεων των αναγκαστικών συνεταιρισμών στην Κτηματογράφηση

 

Ο Γιώργος Στύλιος έθεσε στη Βουλή το θέμα της δήλωσης των εκτάσεων τωναναγκαστικών συνεταιρισμών στην Κτηματογράφηση ζητώντας την επίλυσή του με νομοθετική ρύθμιση.  Ο Βουλευτής Άρτας ΝΔ, Γιώργος Στύλιος, μίλησε στη Βουλή για την πρόοδο του Κτηματολογίου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αναγκαστικοί συνεταιρισμοί στην Άρτα και την υπόλοιπη χώρα.

Ο κ. Στύλιος, αντλώντας από την εμπειρία του στο Υπουργείο ΨηφιακήςΔιακυβέρνησης, υπογράμμισε τη σημασία της μεταφοράς του έργου του Κτηματολογίου στο συγκεκριμένο Υπουργείο.   «… Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες  που μας δίνει η ψηφιακή τεχνολογία, θα ξεπεράσουμε πολλά θέματα και πολλά ζητήματα γραφειοκρατίας και προβλημάτων που αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν... το έργο θα προχωρά με ταχύτερους ρυθμούς…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Δημιουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

 


Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων προτίθεται να προχωρήσει σε διαδικασίες δημιουργίας τμήματος Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και καλεί του πολίτες οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου, να εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον στις υπηρεσίες του Δήμου μέχρι τις 10/10/2024. 

Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν ολοκληρώσει τη φοίτηση στο Δημοτικό Σχολείο.