Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Επιστολή προπονητών και παικτών του ΑΟΚ Τζουμέρκων για την κακή κατάσταση του γηπέδου

Επιστολή των προπονητών και των παικτών του Αθλητικού Ομίλου Κεντρικών Τζουμέρκων προς τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χασιάκο.

Επιστολή προς Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χασιάκο, απέστειλαν το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της μοναδικής ομάδας του Δήμου, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για την κακή κατάσταση (φωτο) του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της ομάδας, αλλά και ζητώντας συνάντηση για να του μεταφέρουν και τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΟΚΤΖ. Σχετικά με το γήπεδο να αναφέρουμε πάντως ότι το 2018 είχε ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ποσό 103.900,00 ευρώ για τη βελτίωσή του (νέος χλοοτάπητας, περίφραξη κτλ). Ακολουθεί, η επιστολή:«Οι προπονητές και οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κεντρικών Τζουμέρκων, της μοναδικής αθλητικής ομάδας του Δήμου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για την κατάσταση που επικρατεί στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού γηπέδου στο Παλαιοχώρι Βουργαρελίου ( έδρα της ομάδας ). Παρά τις εκκλήσεις τις οποίες έχουμε κάνει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣ Άρτας, όπου και αγωνίζεται η ομάδα μας, για να γίνει η συντήρηση η οποία χρειάζεται ( κούρεμα, πότισμα ), για να αποφευχθεί η ολική καταστροφή. Δύο μήνες, δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση και αυτό στεναχωρεί όλους μας.
Όλοι μας καταλαβαίνουμε, το πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός και ειδικά ο ομαδικός αθλητισμός για τη νεολαία σε μία ορεινή περιοχή σαν τη δική μας, όπου και οι δραστηριότητες είναι ελάχιστες.
Θα θέλαμε να γίνει από την πλευρά σας κάτι για να προλάβουμε και να μη διαλυθεί ολοσχερώς, ένα από τα ελάχιστα γήπεδα του Δήμου μας. Επίσης ζητάμε μία συνάντηση μαζί σας άμεσα γι' αυτό το θέμα και γενικά μια συζήτηση για όλα τα προβλήματα της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
».

1 σχόλιο:

  1. Μήπως ο σπόρος είχε πολύ βίλιουρα και λίγη φεστούκα?
    Μήπως ο αέρας μετέφερε στο γήπεδο πολλούς σπόρους από λάπατα και υψίκορμα ζιζάνια?
    Η φωτογραφία πάντως δείχνει ότι τα παλούκια και το πλέγμα της περίφραξης δεν λεηλατήθηκαν ακόμα από επιτήδειους.
    Αν αποφασίσουν να στείλουν κάποιον ΙΔΟΧ να βοτανίσει - κουρέψει τον χλοοτάπητα, ας βάλουν θειάφι 2-3 μέρες πριν ώστε να φύγουν οι οχιές και τα κονάκια και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί ….θράσιος ο ΙΔΟΧ από τα…ζούδια που …. ραχατιάζουν μέσα στο γήπεδο (παραμένει «κλειστόν λόγω κορωνοιού» επι 2μηνο).
    Μην ανησυχείτε η ανάπτυξη έφτασε ήδη στον Καταρράκτη (595.656,60€ ) . Όπου νάναι θα εγκριθεί και ...κανένα κοκαλάκι για τα ανατολικά κεντρικά Τζουμέρκα (ΑΚΤΖ).
    ΤΟ ΥΠΟΜΕΔΙ διέθεσε 1,2 εκ € για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε 3 ΤΚ των ΑΚΤΖ, αλλά οι δημοτικοί μας άρχοντες πρόσφατα ενέκριναν και άλλα 85000 € για το Παλιοκατουνο και ίσως να χρωστάνε ακόμα και κάτι βυτία νερό για τα ΨΗΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ?.
    Για να είμαι απόλυτα δίκαιος το σκόρ στο μάτς ΔΚΤΖ-ΑΚΤΖ αυτή τη στιγμή είναι 1-1 .
    Άρα « προς το παρόν πατσίσαμε» και κατά την «πάγια πολιτική μας, λεφτά υπάρχουν να φάνε και οι κότες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή