Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Συντήρηση και αποκατάσταση αθλητικών εγκαταστάσεων ∆ήµου Κεντρικών Τζουμέρκων


Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ο Δήμος, με γνώμονα τη μέριμνα για τη δημιουργία και λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, οι οποίες σε ένα ορεινό και μειονεκτικό Δήμο συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και ειδικότερα στην συγκράτηση του πληθυσμού, προχώρησε άμεσα στην ολοκλήρωση νέων μελετών, για την επαναλειτουργία υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα, συντάχθηκε η υπ’ αριθμ. 20/2020 μελέτη με τίτλο: «Συντήρηση και αποκατάσταση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων» από το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, προϋπολογισμού 595.656,60€.
Η ανωτέρω μελέτη αφορά την αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων υφιστάμενων γηπέδων ιδιοκτησίας του Δήμου, καθώς και λήψης κάθε άλλου μέτρου ώστε να διαθέτουν τις αναγκαίες προδιαγραφές, για να μπορούν να λάβουν την έγκριση της Γ.Γ.Α. και την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας μετά την ανακατασκευή τους. Αναλυτικά, περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:
1. Γήπεδο ποδοσφαίρου Καταρράκτη στην Τ.Κ. Καταρράκτη Προβλέπεται η εκ βάθρων αντικατάσταση του υφιστάμενου χλοοτάπητα με νέο συνθετικό τελευταίας γενιάς, πιστοποιημένου κατά FIFA, το σύνολο των υποδομών αποστράγγισης, καθώς και η προσθήκη της αναγκαίας περίφραξης ύψους 6,00 μ
2. Γήπεδο αντισφαίρισης (τένις) Καταρράκτη στην Τ.Κ. Καταρράκτη Προβλέπεται η ανακατασκευή της επίστρωσης του αγωνιστικού χώρου με νέο συνθετικό τάπητα, η γραμμογράφηση και η εγκατάσταση του αναγκαίων στύλων και φιλέ.
3. Γήπεδο Μπάσκετ Καταρράκτη στην Τ.Κ. Καταρράκτη Προβλέπεται η ανακατασκευή της επίστρωσης του αγωνιστικού χώρου με νέο συνθετικό τάπητα, η γραμμογράφηση και η εγκατάσταση του αναγκαίων μπασκετών.
4. Γήπεδο Μπάσκετ Αθαμανίου στην Δ.Ε. Αθαμανίας Προβλέπεται η ανακατασκευή της επίστρωσης του αγωνιστικού χώρου με νέο συνθετικό τάπητα, η γραμμογράφηση και η εγκατάσταση του αναγκαίων μπασκετών και κατασκευή περίφραξης.

Πηγή
Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων.



Οι φωτογραφίες από το γήπεδο ποσδοσφαίρου στο Παλαιοκάτουνο που αναμένει αποκατάστασή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου