Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης Π. Συλλόγων του Δήμου Κ. Τζουμέρκων μέχρι 15 Ιουνίου 2019


Ο Δήμος Κ. Τζουμέρκων ΚΑΛΕΙ τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που εδρεύουν εντός των ορίων αρμοδιότητάς του κι επιθυμούν να επιχορηγηθούν για το έτος 2019, να καταθέσουν σε πρώτη φάση μέχρι την Πέμπτη 10/06/19 σχετική αίτηση συνοδευόμενη από τις προγραμματισμένες δράσεις με σχετικό προϋπολογισμό. Ενώ σε δεύτερη φάση για την πραγματοποίηση της επιχορήγησης θα χρειαστούν τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1.Φωτοαντίγραφο Καταστατικού του Συλλόγου, στο οποίο να εμπεριέχονται όλες οι τροποποιήσεις του.
2. Βεβαίωση του Πρωτοδικείου, περί ισχύος του ανωτέρω καταστατικού
3. Αντίγραφο απόφασης Γενικής Συνέλευσης, περί εκλογής μελών Δ.Σ.
4. Αντίγραφο απόφασης Δ.Σ, περί συγκρότησής του σε Σώμα
5. Πρακτικό Γ.Σ (Απολογισμός συνολικής δραστηριότητας για το έτος 2018, έσοδα- έξοδα αναλυτικά)            
6. Πρακτικό Γ.Σ (Απολογισμός  της επιχορήγησης για το έτος 2018, με θέμα αναλυτική κατανομή εσόδων – εξόδων που καλύφθηκαν από την επιχορήγηση)
7. Αντίγραφο Βιβλίου Εσόδων – Εξόδων
8. Αναλυτική έκθεση δραστηριοτήτων του Συλλόγου κατά το έτος 2018
9. Πρακτικό Δ.Σ  περί έγκρισης προϋπολογισμού 2019
10. Πρόγραμμα πολιτιστικών ή αθλητικών δραστηριοτήτων – εκδηλώσεων του Συλλόγου, για το έτος 2019, με αντίστοιχη προϋπολογισθείσα δαπάνη.
11. Αναλυτική Κατάσταση όλου του εν ενεργεία δυναμικού του Συλλόγου, η οποία θα περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο & ημερομηνία εγγραφής των μελών
12. Αντίγραφα αιτήσεων υποβολής δικαιολογητικών στην εποπτεύουσα αρχή – Αποκεντρωμένη Διοίκηση καθώς και στην Υπηρεσία Επιτρόπου Ν. Άρτας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Πρωτόκολλο του Δήμου υπεύθυνοι για την παραλαβή αιτήσεων: κος Φαίδων Σάββας & κα Δέσποινα Ψυχογιού τηλ: 26853 60200, email:  info@dhmosktzoumerkwn.gr. Υπεύθυνη υπάλληλος για την συγκέντρωση αιτήσεων κα Στασινού Έλια γραφείο τύπου & τουριστικής προβολής.
 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΛΟΚΩΣΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου