Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Στον αέρα η γέφυρα στην Αβαρίτσα


 
 Μετά την περσινή παρέμβαση στην γέφυρα και με την διευθέτηση της κοίτης για την κατασκεύη στα πλαινά σαρζανέτια τα αποτελέσματα των εργασιών φαίνονται στις φωτογραφίες.
Ακόμα περιμένουμε την συνέχεια των εργασιών.

Πιθανόν να δούμε ρωγμές στο κατάστρωμα και ισως και κάτι χειρότερο αν δεν παρέμβουν σύντομα.

3 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 500.000€ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΤΟ 2016 ΤΟ ΥΠΟΜΕΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ (ΑΔΑ:6Μ3ΧΩΕ2-2Θ7)ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ Η ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τη διευθέτηση (υποτίθεται) της κοίτης με τα σαρζανέτ από κάποιους που δεν γνώριζαν την συμπεριφορά του ποταμιού-χειμάρρου, αυτή βαθαίνει πλέον επικίνδυνα με αποτέλεσμα την εκσκαφή των θεμελίων της γέφυρας. Χρειάζεται καλό σκάψιμο γύρω από κάθε κολώνα για να ενισχυθεί η θωράκιση από πιο βαθιά!
    (Αν γίνει ζεύξη των βάθρων, όπως ακούστηκε, δεν θα έχει καμία τύχη γιατί το ενδιάμεσο τμήμα θα μείνει μετά από μια "κατεβασιά" στον αέρα, καθόσον η κοίτη κατάντη θα βαθύνει επικίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ /ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΘΡΩΝ ΜΕ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ? Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΕΤΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΑΡΣΙΟ ΑΝΑΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ 10-15Μ ΚΑΤΑΝΤΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΥΠΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΠΕΔΙΛΩΝ? ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή