Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η νέα μεγάλη συμφωνία του φυσικού μεταλλικού νερού Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο, με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης


Άρτα, 30 Αυγούστου 2017
Tο φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο” και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους σε Ήπειρο και Αττική, με στόχο να φέρουν πιο κοντά στους καταναλωτές ένα από τα ποιοτικότερα νερά της ελληνικής αγοράς, αλλά και της Ευρώπης.

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο” είναι πλέον διαθέσιμο στα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, καθώς επίσης και στα καταστήματα Κερατσινίου, Νέας Χαλκηδόνας, Καλλιθέας, Αμαρουσίου, Γέρακα και Αλίμου του νομού Αττικής.



Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο μιας δυναμικής πορείας ανάπτυξης που διανύει η εταιρεία “Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε.” τα τελευταία χρόνια, πορείας που την έχει αναγάγει αναμφίβολα στην κατηγορία των πιο γρήγορα αναπτυσσόμενων εταιρειών του κλάδου.

Η συμφωνία αυτή πρόκειται να δώσει νέα ώθηση στο φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο” και να ενισχύσει σημαντικά τη θέση του στην ελληνική αγορά, δεδομένου ότι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, αποτελεί αναμφίβολα μία από τις ισχυρότερες εταιρείες της ελληνικής αγοράς στον χώρο του λιανεμπορίου.

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο” κυριολεκτικά αναβλύζει από την πηγή του, σε υψόμετρο 1.450 μέτρων στα Αθαμανικά Όρη, όπου και γίνεται η εμφιάλωσή του, χωρίς τη μεσολάβηση γεώτρησης, μακριά από οποιαδήποτε διαδικασία απολύμανσης ή χημικής κατεργασίας. Αυτό ακριβώς το γεγονός εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα του νερού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου