Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Στην Άρτα ο Γ.Γ Υποδομών κ.Γεώργιος Δέδες


Την Τετάρτη 4 -01-2017 και ώρα 9.30 μ.μ. επισκέφτηκε τη Άρτα  και συμμετείχε σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα 'Αρτας ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Γεώργιος Δέδες συνοδευόμενος από στελέχη του Ι.Γ.Μ.ΕΣτη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς, οι βουλευτές Γιώργος Στύλιος και Βασίλης Τσίρκας, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης,ο Δήμαρχος Γ. Καραισκάκη Περικλής Μήγδος, η Αντιδήμαρχος Ν. Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση, ο Γιώργος Σιλιόγκας και Γιάννης Πλούμπης ως εκπρόσωποι του Δημάρχου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Άρτας κ. Μπακόλας.  
    Στη σύσκεψη ο κ. Δέδες έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για την επιχορήγηση εκ μέρους του Υπουργείου πιστώσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής του Νομού και τόνισε ότι επιθυμία του είναι να ξεκινήσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα οι εργασίες εντός του 2017.   Συγκεκριμένα έργα που αφορούν το Δήμο Κ. Τζουμέρκων είναι:
1.Η οδοποιία Βουργαρέλι - Καταρράκτης ύψους 4 εκατομμυρίων Ευρώ.
2.Η παράκαμψη της οδού Θεοδωριάνων (Αθαμάνιο - Θεοδώριανα νέα χάραξη) 4 εκατομμυρίων Ευρώ.
Ακόμη άλλα έργα    θα είναι:
Ο δρόμος Καστανιά - Τετράκωμο και ο δρόμος Άνω Καλεντίνη - Άγιος Χαράλαμπος Κάτω Αθαμανίου.
    Οι εκπρόσωποι του Δήμου Κ. Τζουμέρκων έθεσαν στη συζήτηση και τον παραλίμνιο δρόμο Πέτα - Μελάτες προκειμένου να μειώσει την απόσταση των χωριών με την πόλη της Άρτας και να συμβάλλει στη αναπτυξη της ευρύτερης περιοχης.
Την επόμενη μέρα ο κ. Δέδες επισκέφτηκε το Δήμο Γ.Καραισκάκη και επιθυμία του ήταν να κάνει επίσκεψη στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων αλλά λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων  ανέβαλε την ανωτέρω επίσκεψη και δεσμεύτηκε ότι μέχρι αρχάς Φεβρουαρίου θα επισκεφτεί  το Δήμο   προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη άποψη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου