Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Επαφές στην Αθήνα του Δημάρχου Γιάννη Σεντελέ με Υπουργούς και Κυβερνητικά Στελέχη

Διάφορα θέματα, που αφορούν το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και την ευρύτερη περιοχή είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές με Υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη στις συναντήσεις που είχε μαζί τους προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Δήμαρχος συναντήθηκε:


  • Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη, με τον οποίον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό του Δήμου, τα οικονομικά προβλήματα, τον ΧΥΤΑ Ελληνικού και το γενικότερο περιφερειακό σχεδιασμό για τα απορρίμματα.
  • Με την Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Γεροβασίλημε την οποία συζητήθηκαν θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος για την περιοχή των Τζουμέρκων.
  • Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Δέδε, με τον οποίον συζητήθηκε η πορεία της αναστύλωσης του Γεφυριού της Πλάκας καθώς και το σημαντικό θέμα της βελτίωσης των οδικών υποδομών προς την περιοχή.
  • Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό, με τον οποίο συζητήθηκαν οι προοπτικές βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του Δήμου.
  • Οι συναντήσεις, στις οποίες συμμετείχε και ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Γιάννης Στέφος,  έγιναν σε πολύ καλό και θετικό κλίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου