Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Τουριστική προβολή ∆ήµου Κεντρικών Τζουµέρκων


Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων ανάθεσε την προβολή του ∆ήµου τόσο σε εθνικό και όσο διεθνές επίπεδο με διαφηµιστική καταχώρηση στον ραδιοφωνικό σταθµό «Ράδιο Άρτα» και περιλαμβάνει τα
παρακάτω:
− Καµπάνια µε διαφηµιστικά spot που θα µεταδίδονται, καθηµερινά (από ∆ευτέρα έως και Κυριακή), κάθε µια ώρα, εµβόλιµα στο πρόγραµµα του σταθµού. Θα ανανεώνονται ανάλογα µε τις εποχές και θα καλούν τους ακροατές να γνωρίσουν τα Κεντρικά Τζουµέρκα ή θα τους υπενθυµίζουν ότι πρέπει να τα επισκεφτούν ξανά. Το καθένα διαφηµιστικό spot έχει διάρκεια από 2 έως 4 λεπτά.


− Ηχογραφηµένες εκποµπές µικρής διάρκειας, από τρία έως πέντε λεπτά, µε θέµα τα Κεντρικά Τζουµέρκα, που θα έχουν σαν στόχο την ανάδειξη των περιοχών του ∆ήµου όπου θα αναφέρονται περιληπτικά οι προορισµοί του τόπου µας, ώστε ο επισκέπτης να µπορεί εύκολα να γνωρίσει τα σηµεία περιήγησης αλλά και τις δραστηριότητες µε τις οποίες µπορεί να ασχοληθεί κατά τη διαµονή του.
− Μεγάλης διάρκειας εκποµπές (πάνω από πέντε λεπτά) µε σκοπό την ανάδειξη της ιστορίας του τόπου, των ανθρώπων που µεγαλούργησαν µε διάφορους τρόπους (ήρωες, εθνικούς ευεργέτες, κ.λ.π.), καθώς και της γεωγραφίας των Κεντρικών Τζουµέρκων και τέλος ανάδειξη των επιχειρήσεων του ∆ήµου αλλά και των προϊόντων που παράγει.
− Έρευνες και συνεντεύξεις, µε κατοίκους που δραστηριοποιούνται σε διάφορα επαγγέλµατα αλλά και επίσηµων εκπροσώπων του ∆ήµου θα προωθήσουν ιδιαίτερα την πραγµατική οικονοµία στον τουρισµό, τον πρωτογενή και δευτερογενή τοµέα και θα στηρίξει άµεσα όποια καινούρια ιδέα ξεκινά να υλοποιηθεί από το ∆ήµο ή τους κατοίκους.
Το κόστος της καμπάνιας ανέρχεται στο ποσό των οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (8.500,00€)

Πηγή
Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων

1 σχόλιο:

  1. Διψασμένος και άπλυτος30 Ιουλίου 2016 στις 10:16 μ.μ.

    Επιτέλους και μια σωστή κίνηση για την προβολή της πανέμορφης αλλά άγνωστης και εγκαταλειμμένης περιοχής μας. Όμως, στα σποτ και στα ολιγόλεπτα μην παραλείψουν να ενημερώσουν τους επισκέπτες ότι πριν επισκεφτούν τα μέρη μας θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν μαζί τους ένα παγούρι γιατί θα κορακιάσουν για νερό. Τα υδραγωγεία μας είναι καθημερινά σχεδόν στεγνά, οι βρύσες - ακόμα και μέσα στην έδρα του Δήμου - στεγνές και μόνο σε κανένα ρεματάκι μπορεί κανείς να ξεδιψάσει και να ρίψει λίγο νεράκι επάνω του πλυθεί!!
    Εκτός και προβληθούν επιλεκτικά σημεία για τους τουρίστες και εμείς οι υπόλοιποι τους γνωστούς και φίλους μας να τους στέλνουμε στο ρέμα να πλυθούν ή να τους αποτρέπουμε να επισκεφθούν τον τόπο μας για να μην ντροπιαστούμε από την κατάντια μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή