Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Τον νόμισε για κλέφτη και τον πυροβόλησε, στο Παλαιοκάτουνο!Τα πυρά από το κυνηγετικό όπλο ενός ηλικιωμένου δέχθηκε δεκαοκτάχρονος, σε κοινοτικό δρόμο, στο χωριό Παλαιοκάτουνο των Κεντρικών Τζουμέρκων. 
Ο 90χρονος κάτοικος του χωριού, εκτίμησε ότι ο νεαρός που κινούνταν ήταν... κλέφτης και έτσι με το κυνηγετικό του όπλο, πυροβόλησε εναντίον του.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Άρτας. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύματα στον δεξιό ώμο και φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Ο 90χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Βουργαρελίου. Σοκαρισμένος και ο ίδιος από όσα προηγήθηκαν, αιφνίδιασε τους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι θεώρησε πως ο νεαρός ήταν κλέφτης!

1 σχόλιο:

  1. Αδιανόητη αυτή η ενέργεια και πέραν κάθε λογικής. Ευτυχώς που γλίτωσε το παλικάρι. Μακάρι να μην μείνει του παιδιού κανένα κουσούρι. Δυστυχώς για τα μέρη μας, αλλά έγινε και αυτό. Άραγε τι χειρότερο από αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Σκέτη τρέλα και ασυνειδησία. Και σκύλος να πέρναγε στο δρόμο δεν θα έπρεπε να του ρίξει με το ντουφέκι. Έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή