Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

1ο «Tzoumerka Ski and Climb Festival» στα Άγναντα





Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18-19-20 Μαρτίου 2016 το 1ο «Tzoumerka Ski and Climb Festival», με συνδιοργάνωση από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, το Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής Αγνάντων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Τα Άγναντα".

Πάνω από 50 από τους καλύτερους χιονοδρόμους - ορειβάτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και οι οποίοι έφυγαν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα πανέμορφα Τζουμέρκα.
Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ανάδειξη του περιβαλλοντικού πλούτου της περιοχής μας, με δράσεις εναλλακτικού και αθλητικού τουρισμού.








1 σχόλιο:

  1. Τόσες ωραίες περιοχές και πανέμορφα τοπία με απείρου κάλλους ομορφιές, είναι κρίμα να μένουν αναξιοποίητα. Τα άλλοτε απάτητα Τζουμέρκα μπορούν, έστω και τώρα, να γίνουν μοναδικός τουριστικός προορισμός και πόλος έλξης επισκεπτών, αρκεί να ανοίξουμε λίγο τα μάτια μας και να διευρύνουμε τους ορίζοντες αναζήτησης τρόπων αξιοποίησης της αξεπέραστης ομορφιάς του τόπου μας. Επιτέλους, ας γίνει κάτι. Ποτέ δεν είναι αργά. Πολλά έχει να κερδίσει από αυτό η περιοχή μας και ιδιαίτερα οι μόνιμοι κάτοικοί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή