Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Έκκληση για τη σωτηρία 21χρονου Θεοδωριανίτη.


Τον περασμένο Ιούνιο στην Άρτα σε τροχαίο με δίκυκλο, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο 21χρονος Παναγιώτης Παπαποστόλης του Γεωργίου, κάτοικος Άρτας καταγόμενος από τα Θεοδώριανα. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Άρτας με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.  Για  δύο μήνες πάλεψε με το θάνατο και στην πρώτη μάχη βγήκε νικητής.
Σήμερα έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ στο 6ο Χιλ. Λαρίσης –Τυρνάβου και δείχνει να αποκτά επιτέλους επαφή με το περιβάλλον. Η παραμονή του στο Κέντρο κρίνεται άκρως απαραίτητη για κάποιους μήνες ακόμα.
Ωστόσο η οικογένειά του αδυνατώντας να καλύψει πλέον τα νοσήλεια και τα έξοδα συνοδού, η παρουσία του οποίου είναι υποχρεωτική, κάνει  δραματική έκκληση σε όλους τους Θεοδωριανίτες, αλλά και σε όποιον άλλον μπορεί, για οικονομική βοήθεια.


Απ'τη μεριά μας οι φορείς των Θεοδωριάνων, συμπαραστεκόμενοι στο δράμα της οικογένειας, καλούμε όλους τους συγχωριανούς και φίλους του χωριού μας να προσφέρουμε όλοι από το υστέρημά μας, τη δυνατότητα στον Παναγιώτη να παλέψει να σταθεί στα πόδια του, να ξαναζήσει.
Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει έστω και λίγα ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό.
Ο αριθ. λογαριασμού είναι: GR 5201724000005400012286135 Τράπεζα Πειραιώς.
Ο λογαριασμός είναι στο όνομα ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Γεώργιος του Παναγιώτη και ΚΟΛΟΒΗ Χαρίκλεια του Ιωάννη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη οικογένεια 6972750059.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου