Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Δεκάδες οι κεραυνοί που έπεσαν στην περιοχή μας χθες βράδυ









Κατά δεκάδες έπεφταν  οι κεραυνοί από χθες το απόγευμα έως τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή μας, ευτυχώς όμως χωρίς ζημιές.
Και μπορεί για τους πιο πολλούς, ο κεραυνός να αποτελεί φόβο και να τους κάνει να κρύβονται στα σπίτια τους αλλά για κάποιους άλλους, πιο τολμηρούς είναι η ευκαιρία για μοναδικές φωτογραφίες.


Οι λάμψεις, τα σχήματα που δημιουργούνται από τις αστραπές αλλά και τα χρώματα που αλλάζουν στον ουρανό είναι τα κίνητρα για τους φωτογράφους ερασιτέχνες και μη.
Το ίδιο έκανε χθες βράδυ και ο φίλος μας Κώστας Κούτας, ερασιτέχνης φωτογράφος και μέλος της ΚΑΔΡΩ, που από το σπίτι του στην περιοχή της Βίγλας, βρήκε την ευκαιρία να απαθανατίσει στιγμές από τις δεκάδες λάμψεις της βραδιάς.
«Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αυτό το άλμπουμ είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας και ξημερώματα Τρίτης 7 Οκτωβρίου 2014. Ασταμάτητα ηλεκτρικά, που με έκαναν να σκύβω το κεφάλι και γονάτιζα από το φόβο μου μπροστά στις λάμψεις» αναφέρει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Σας μεταφέρουμε μερικές από τις εικόνες που κατέγραψε ο φακός του Κώστα χθες βράδυ.
Φωτο Κώστας Κούτας
Φωτο Κώστας Κούτας
Φωτο Κώστας Κούτας
Φωτο Κώστας Κούτας

Πηγή
Φωτο Κώστας Κούτας

1 σχόλιο: