Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Δημαιρεσίες στους Δήμους Νικολάου Σκουφά, Κεντρικών Τζουμέρκων και Γεωργίου Καραϊσκάκη


Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες και στους Δήμους Νικολάου Σκουφά, Κεντρικών Τζουμέρκων και Γεωργίου Καραϊσκάκη. Αναλυτικότερα:

Δήμος Νικολάου Σκουφά
Στο Δήμο Νικολάου Σκουφά Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Δημήτρης Ντασκαγιάννης, από την μείζονα μειοψηφία, Αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου και Γραμματέας ο Μπάμπης Πεσλής από την ελάσσονα μειοψηφία.
Στην Οικονομική Επιτροπή από την μείζονα μειοψηφία οι: Βασίλης Αθανάσιος, Νικόλαος Μπελής, Λάμπρος Σερβετάς, Φανή Φωτειάδη. Από τη μείζονα μειοψηφία ο Ιωάννης Φιλίππου και από την ελάσσονα ο Χαράλαμπος Πεσλής.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι:Γεώργιος Γούσιας, Γεώργιος Παππάς, Λάμπρος Σερβετάς και Δημήτρης Τόλης. Από την μείζονα μειοψηφία ο Γεώργιος Μπίζας και από την ελάσσονα ο Ζώης Παπακίτσος.

Αντιπρόσωποι στην ΠΕΔ Ηπείρου, εκτός από το δήμαρχο Ευστάθιο Γιαννούλη που ορίζεται αυτοδικαίως, από την πλειοψηφία εκλέγονται οιΡοζίνα Βαβέτση, Κωνσταντίνος Ράγγος.

Από την μείζονα μειοψηφία ο Δημήτρης Πεσλής και από την ελάσσονα ο Μπάμπης Πεσλής.

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων
Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Γιώργος Σιλιόγκας, Αντιπρόεδρος ο Κώστας Φώτης (μείζονα μειοψηφία) και Γραμματέας η Παναγιώτα Αντωνάκη – Αηδόνη (ελάσσονα).
Στην Οικονομική Επιτροπή από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι: Νικόλαος Σιμόπουλος, Ιωάννης Πλούμπης, Αργύρης Μπουζάνης και Φώτης Χαχούλης. Από τη μειοψηφία ο Παναγιώτης Σκαλτσογιάννης και ο Λεωνίδας Τσίπρας.
Αντιπρόσωποι ΠΕΔ Ηπείρου, πλην του δημάρχου Μαρίνου Γαρνέλη που ορίζεται αυτοδικαίως, από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι: Νικόλαος Σιμόπουλος (πλειοψηφία) και Χρήστος Χασιάκος (μείζονα μειοψηφία).
Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη
Στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Γεώργιος Κουρτέσας, Αντιπρόεδρος ο Αθανάσιος Γαλύφας και Γραμματέας ο Νικόλαος Σοφούρης.
Στην Οικονομική Επιτροπή από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι Βασίλης Χήτας, Παναγιώτης Καλαμπόκης, Παναγιώτης Πλακούτσης και Νικόλαος Κοφούλης. Από την μειοψηφία οι Βασίλειος Βασιλείου και Χρήστος Αποστόλου.
Αντιπρόσωποι στην ΠΕΔ Ηπείρου, πλην του δημάρχου Περικλή Μίγδου που ορίζεται αυτοδικαίως, από την πλειοψηφία εκλέχθηκε ο Βασίλης Χήτας και από την μειοψηφία ο Χρήστος Αποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου