Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Γιάννης Καλπούζος ,ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21:30 ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ




ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21:30 ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
Αφιέρωμα στο σύνολο του έργου του συγγραφέα, ποιητή και στιχουργού Γιάννη Καλπούζου.
Η Κωνσταντίνα Βαρβαρήγου, ο Γιάννης Κουριώτης και ο Γιάννης Καλπούζος θα διαβάσουν αποσπάσματα.
Η Ελένη Πέτα θα ερμηνεύσει τραγούδια σε στίχους του Γιάννη Καλπούζου (Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου, Δέκα μάγισσες, Να 'σουν θάλασσα, Τι μου 'χει λείψει, Γιατί πολύ σ' αγάπησα κ.α.).
Το Ηπειρώτικο συγκρότημα ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ θα περιηγηθεί σε μια μουσική διαδρομή στην Ήπειρο, στην Κωνσταντινούπολη, στη Μικρά Ασία και στην Κύπρο.
Στην οθόνη του θεάτρου θα προβάλλονται φωτογραφίες και γκραβούρες με αναφορά στα μυθιστορήματα: "Ιμαρέτ", "Άγιοι και δαίμονες", "Ουρανόπετρα", "Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου".

Προπώληση εισιτηρίων (5€)
www.ticketservices.gr
και Ταμεία Δήμου Πετρούπολης τηλ. 2105025250



Πηγή

2 σχόλια:

  1. διαφημιζετε αυτον τον συστημικό τουρκοσπορο-αντίχριστο που πουλάει βιβλιοσκουπίδια λόγω διαφημισης,τσαμπα τα δεντρα που κοπηκαν για να τυπωθουν αυτες οι βλακίες,δεν υπάρχουν Έλληνες συγγραφείς όπως Ηλίας Βενέζης,Μενέλαος Λουντέμης,Αντώνης Σαμαράκης,Γρηγόριος Ξενόπουλος να προβάλεται ρε??πόσα παίρνετε για να τον βαζετε??......>Ρόμελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς και δεν τον ξέρω και δεν πληρώνει για να του κάνω διαφήμιση..... Το ότι κ. Καλπούζος είναι από τα Τζουμέρκα δεν σου λέει κάτι...μου φαίνεται. Δεν είμαι κριτικός για να κρίνω τι γράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή