Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Δύο δικά μας παιδιά εκλεγμένα στο νέο Δ.Σ. του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων

Η αναμέτρηση της 2ης Κυριακής των Δημοτικών εκλογών και η επικράτηση του κ. Μαρίνου Γαρνέλη ως νέου Δημάρχου, έφερε για την Αβαρίτσα και το Γιαννίτσι ένα σημαντικό νέο που κάνει τους κατοίκους των δύο πολυσυζητημένων οικισμών να αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι. Κι αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που δύο εκλεκτά και αγαπημένα σε όλους μας παιδιά θα βρίσκονται στο νεοεκλεγμένο για την επόμενη 5/ετία Δημοτικό Συμβούλιο. Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό Γιάννη Πλούμπη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο και για τον πολιτικό μηχανικό Νίκο Σιμόπουλο που γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Αβαρίτσα, όταν ο πατέρας του υπηρετούσε εκεί ως δάσκαλος, αλλά και εκτός αυτού γιατί οι ρίζες του είναι από το Γιαννίτσι.

Βέβαια, η εκλογή τους μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το διαμέρισμα του Βουργαρελίου όσο και του Παλαιοκατούνου καθόσον σε διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με το εκλογικό σύστημα δεν θα είχαμε κανέναν δημοτικό σύμβουλο, σίγουρα στην Τ.Κ. Παλαιοκατούνου και ίσως και στην Τ.Κ. Βουργαρελίου!!
Και οι δύο δίκαια κατέχουν τις πρώτες θέσεις μεταξύ των εκλεγμένων και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο καθόσον είναι γνωστοί για τις θέσεις και την προσφορά τους στα κοινά και τυχαίνουν γενικότερης αναγνώρισης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.
Το ήθος, η ακεραιότητα του χαρακτήρα τους, η αμέριστη θέληση τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η ιδιαίτερη αγάπη τους για τον τόπο μας, η ειλικρίνεια και η ευγένεια που τους διακατέχει, άνθρωποι αξιόλογοι, μορφωμένοι, δραστήριοι, με όραμα για την αναβάθμιση και την αξιοποίηση του τόπου μας, απλοί, γνήσιοι, δίκαιοι, ικανοί να χειριστούν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου, γνώστες των ιδιαίτερων προβλημάτων της κάθε περιοχής, πρόθυμοι και ακούραστοι όταν πρόκειται για τα κοινά και για το συνάνθρωπο, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν ξεχωριστούς, ώστε να εμπνέουν την εμπιστοσύνη και να είναι ιδιαίτερα αγαπητοί σε όλους.
Ευχόμαστε και πιστεύουμε πως δίπλα στο νέο Δήμαρχο σίγουρα θα αναδειχτούν άξιοι συνεργάτες του και με τις δημιουργικές τους ιδέες αλλά και την προσφορά τους θα συμβάλλουν να αναβαθμιστεί η ομορφότατη και σπάνια περιοχή του Δήμου μας σε ένα μέρος όπου οι μόνιμοι κάτοικοί του δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από άλλες περιοχές, αλλά και ιδανικό για τους επισκέπτες που θα θαυμάζουν και θα απολαμβάνουν τα μοναδικά και απείρου κάλλους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τα οποία συνθέτουν το σπάνιο φυσικό της περιβάλλον, ώστε σύντομα η περιοχή μας να αναδειχτεί σε ένα μοναδικό και περιζήτητο τόπο τουριστικού προορισμού αντάξιο του ρόλου και της θέσης που απλόχερα της χάρισε η φύση, αλλά που δυστυχώς μέχρι σήμερα παραμένει αναξιοποίητη.
Γιάννη και Νίκο
Συγχαρητήρια για την εκλογή σας.
Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου