Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Απάντηση Υποψηφίου κ. Χασιάκου Χρήστου για το Γιαννίτσι


Από την επίσημη σελίδα στο Facebook του κ. Χασιάκου για το Γιαννίτσι.
https://www.facebook.com/xristosxasiakos?fref=ts


ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙ 

Στις 14-05-2014 o υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρήστος Χασιάκος, επισκέφτηκε τον οικισμό Αβαρίτσα και εκεί οι κάτοικοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους και την αντίθεσή τους στην κατασκευή μικρού υδροηλεκτρικού έργου στη θέση Γιαννίτσι. 
Η θέση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Χρήστου Χασιάκου είναι: «Ήδη έχουμε λάβει υπόψη την αντίθεση των κατοίκων στην κατασκευή μικρού υδροηλεκτρικού έργου στη θέση Γιαννίτσι και με μεγάλη πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ενέκρινε την περιβαλλοντική μελέτη του έργου. Και στο μέλλον οι απόψεις των κατοίκων και oι περιβαλλοντικές επιπτώσεις θα είναι καθοριστικό κριτήριο σε οποιαδήποτε απόφασή μας.



Να αναφέρω ότι ζητήσαμε τις θέσεις του κυρίου Χασιάκου για τα Τζουμέρκα και τον Δήμο για να ανέβουν στo Αβαρίτσα Αρτας. Τον ευχαριστούμε έστω και για αυτό.

7 σχόλια:

  1. Ευτυχώς για την Αβαρίτσα που η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισε εναντίον του έργου γιατί ο ίδιος ο κ. Χασιάκος εισηγήθηκε υπέρ του έργου!!! χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς γινόταν(?). Όπως αποδείχτηκε, η εν λόγω εταιρεία με στοιχεία εικονικά και άλλα αντ΄ άλλων προσπαθούσε να εξαπατήσει τις υπηρεσίες για να πάρει την αδειοδότηση. Τελικά η Μ.Π.Ε. του έργου ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ από τις αρμόδιες υπηρεσίες Περιβάλλοντος Ηπείρου. Το τι θα γινόταν αν το Δημοτικό Συμβούλιο ακολουθούσε την εισήγηση του κ. Δημάρχου είναι ολοφάνερο. Θα καταστρεφόταν μια περιοχή χωρίς λόγο. Αν αυτό θεωρείται υπευθυνότητα και υποστήριξη της περιοχής και των κατοίκων έναντι των αδύστακτων επιδρομέων, τότε μπράβο σε αυτούς που τάχθηκαν με το μέρος τους και χίλια συγνώμη που τους χαλάσαμε την όρεξη. Πάντως υπάρχει και μνήμη. Δεν πειράζει!! Δεν είμαστε αγνώμονες! Ξέρουμε και να αγωνιζόμαστε αλλά και να .... ανταποδίδουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους! Ο πρώην και υποψήφιος εκ νέου δήμαρχος κοντά στους αγαπημένους του κατοίκους της πολύπαθης Αβαρίτσας για να ακούσει και να λύσει τα προβλήματά τους, αλλά και να δεχθεί την ευγνωμοσύνη τους για το αμέριστο ενδιαφέρον του γι αυτούς! Η σφίξη βγάζει λάδι. (Και με τι άνεση όπως φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία).

      Διαγραφή
    2. Που πας ρε Καραμήτσο!

      Διαγραφή
  2. Να πέρασε άραγε και από το έργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να ειπεί κανείς και τι να σχολιάσει. Αλίμονο στη μοίρα του καθενός αν δεν παλέψει μόνος του για το δίκιο του. Άμα δεν σε κοιτάζει ο συνομιλητής σου στα μάτια, τι περιμένεις να σου ειπεί! Ήρθα κουμπάρε να σε ιδώ και βιάζομαι να φύγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχοντας παρακολουθήσει από κοντά και τους υπόλοιπους του τόπου αυτού,είτε είναι κάτοικοι είτε υποψήφιοι,παρατήρησα ότι στο μέλλον θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μεγάλες κωλοτούμπες στο θέμα του ποταμιού.Ευελπιστώ να έχουμε καποιόν νέο δήμαρχο για να γελάσουμε με τις δηλώσεις των υποψηφίων,στις οποίες νοιάζονται μόνο για τους κατοίκους και βεβαίως για την πολύπαθη και χτυπημένη από την νυν διοίκηση του δήμου,Αβαρίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή