Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Οι 6 υποψήφιοι από το χωριό μας


Από την Αβαρίτσα οι υποψήφιοι που λαμβάνουν μέρος στις Δημοτικές εκλογές είναι με αλφαβητική σειρά οι κάτωθι:
1. Δήμου Κωνσταντίνα (Ντίνα) του Βασιλείου στο Τοπικό Βουργαρελίου με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του κ. Παναγιώτη Σκαλτσογιάννη.



2. Καρακίτσου Μαρία(Μαίρη)  Συζ. Νικολάου στο τοπικό Παλαιοκατούνου με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του κ. Παναγιωτη Σκαλτσογιάννη.



3.Μητρογεώργου Ευγενία (Νούλα) του Ιωάννου στην ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του κ. Παναγιωτη Σκαλτσογιάννη.




4. Ντζιώνης Φώτιος του Δημητρίου  στο τοπικό Παλαιοκατούνου με το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ του κ. Γαρνέλη Μαρίνου.



5. Πλούμπης Γιάννης του Ευθυμίου στην ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ με το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ του κ. Γαρνέλη Μαρίνου.




6. Σιμόπουλος Νίκολαος του Ελευθερίου στην ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ με το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ του κ. Γαρνέλη Μαρίνου.




Δυστυχώς δεν έχουμε φωτογραφίες για όλους του υποψηφίους. Αν μας στείλετε θα τις ανεβάσουμε.

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία σε όλους. Όποιος και να εκλεγεί απ΄όλους, δικός θα είναι. Μακάρι να εκλεγούν δύο από την περιοχή μας και για το Δημοτικό και για το Τοπικό σύμβουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή