Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

6 τελικά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στα Κεντρικά ΤζουμέρκαΤελικά έξι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. Οι υποψηφιότητες κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Άρτας. Θα ανακοινώσουμε τους συνδυασμούς κάθε υποψηφίου σύντομα.
Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην εκλογική μάχη των υποψηφίων και να τους δούμε και από το χωριό μας για να μας αναπτύξουν τις θέσεις τους και από εδώ να τις αναρτήσουμε.1. Γαρνέλης Μαρίνος.ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Κ. ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ- ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΑΡΝΕΛΛΗΣ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:38
Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι:53

2. Λύκος Χρήστος.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΚΟΣ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: 22
Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι:6


3. Τσιανάκας Γεώργιος.


ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:29
Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι:31


4.  Τσίπρας Λεωνίδας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ. ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ-ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:33
Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι:34

5. Σκαλτσογιάννης Παναγιώτης.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΠΑΝΟΣ ΣΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: 28
Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι:46

6. Χασιάκος Χρήστος


ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: 31
Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι:52

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΔΕΝ!

    Άλλη μια φορά βλέπουμε όλους τους δημόσιους υπάλληλους να διαγκωνίζονται σε βάρος των απλών πολιτών που πληρώνουν και τους μισθούς τους και τη τοπική αυτοδιοίκηση που έχουν σαν χόμπι μετά το μπαρμπούτι! Άλλη μια φορά θα τους δούμε το καλοκαίρι να τρώνε τα κιψίδια του λαού υπό τους ήχους του κλαρίνου του βιολιού του τυμπάνου και του κουτσοδόντη τραγουδιστή! Τα λαϊκά δρώμενα και η παράδοση είναι η πρόφαση για το παρατεταμένο τζαμπα φαγοπότι! Ποιος δήμαρχος θ' ασχοληθεί με τα σάπια δίκτυα που κείτονται κάτω από το χώμα; Αυτοί για πέντε δέκα ψήφους μοιράζουν τα εκατόευρα σα μαρουλόφιλα και κερνάνε βροχή τις μπυρες στα καφενειοκαπηλιά! Με το ένα χέρι αδειάζουν το κουμπαρά του δήμου και με το άλλο σκλαβώνουν τα μάτια των κολίγων ψηφόρων! Από το μηδέν ξεκινάνε οι τοπικοί άρχοντες και με τις κουμπαριές και τις παπαριές καταλήγουν στο δεν πάω στο σπίτι μου απόψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή