Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Άρτα-Βουργαρέλι: Πρόστιμο και στους 309 κατοίκους

Απιστευτο και όμως... ελληνικό αυτό που συνέβη σε χωριό της ρτας - Προστιμο και στους 309 κατοίκους που πλήρωσαν τα τελη κυκλοφορίας τους...


Το σπασμένο τηλέφωνο μεταξύ των Δημοσίων υπηρεσιών καλά κρατεί στο Βουργαρέλι Αρτας, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο χωριό να τρέχει και να μην φτάνει, αφού και τα 309 τέλη κυκλοφορίας που πληρώθηκαν εμφανίζονται ως απλήρωτα και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων τα έχουν χαμένα αφού καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο!

Σύμφωνα με το epirus-tv, πέρυσι το Δεκέμβρη το γραφείο των ΕΛΤΑ στο Βουργαρέλι ξεκίνησε να εισπράττει τέλη κυκλοφορίας. Καθημερινά λοιπόν όλες οι εισπράξεις με νόμιμη απόδειξη και με τη σφραγίδα του υποκαταστήματος Βουλγαρελίου καταχωρούνταν μέσω υπολογιστή στα κεντρικά ΕΛΤΑ.Συνολικά πληρώθηκαν 309 τέλη κυκλοφορίας, τα οποία όμως φαίνονται απλήρωτα, λόγω προβλήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα των κομπιούτερ, με αποτέλεσμα να μην καταχωρούνται τα στοιχεία των πληρωμένων τελών κυκλοφορίας στα κεντρικά ΕΛΤΑ της Αρτας.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε όταν κάποιος απο το χωριό πήγε να πάρει φορολογική ενημερότητα και έκπληκτος διαπίστωσε, ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, αφού φαινόταν να χρωστά τα τέλη κυκλοφορίας! Ετσι με τα μέχρι στιγμής... μπερδεμένα δεδομένα ,όλο το Βουργαρέλι καλείται να πληρώσει εκ νέου τα ήδη πληρωμένα τέλη μαζί με το δυσβάσταχτο πρόστιμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου