Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Σύλλογος Βουργαρελιωτών Αττικής - Κοπή Πίτας 19/1


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2014, ΩΡΑ 12.30 μ.μ

Επιχειρούμε το δεύτερο αντάμωμα των συγχωριανών μας μετά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας, πρώτο για την αρχή του καινούριου χρόνου κατά τη συνήθεια. Ελπίζοντας σε μια συγκέντρωση καλύτερη σε αριθμό παρευρισκομένων κάναμε μια επιλογή ζεστή από άποψη περιβάλλοντος και ατμόσφαιρας. Οικογενειακή ταβέρνα “Καπηλειό το Απόκρυφο”, (Πέλικα 58, Ψαλίδι Αμαρουσίου, τηλ. 2102851408) φιλική ατμόσφαιρα, μουσική για διασκέδαση από τον Αλέξανδρο Μαούτσο (γιο της Κατερίνας Γούλα τον γνωρίσαμε καλά από τις συναυλίες στο χωριό μας) και τον Νίκο Αλεφραγκή στο μπουζούκι.
Τιμή 12 ευρώ το άτομο.
Επειδή οι επαγγελματίες άρχισαν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, εμείς για να επιτύχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή συγχωριανών, κρατήσαμε αυτή την τιμή, που αφορά το κατάστημα, χωρίς όφελος για το Σύλλογο. (Η τιμή αφορά φαγητό και κρασί). Χάρτης και οδηγίες ακολουθούν.




Για να έρθετε με τον Ηλεκτρικό, κατεβαίνετε στον σταθμό “Ειρήνη” και ακολουθείτε την Ομορφοκκλησιάς και αριστερά στην οδό Πϊνδου συναντάτε την Πέλικα ή στο σταθμό Νερατζιώτισσα και ακολουθείτε τον παράλληλο με την Αττική Οδό προς Ελευσίνα - Ανδρέα Παπανδρέου και συναντάτε την οδό Πέλικα.
Και οι δύο διαδρομές είναι περίπου 200 μέτρα από τους σταθμούς. Για να έρθετε με ΙΧ από Λεωφόρο Βεΐκου συνέχεια Κύμης πριν την είσοδο της Αττικής Οδού, πρατήριο ΕΚΟ, δεξιά οδός Πέλικα. Δείτε σχεδιάγραμμα. Από Αττική Οδό έξοδος 10 Κύμης και από Κηφισίας από Σπύρου Λούη δεξιά στην Κύμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου